WEDSTRIJD Boys Wavre - FC Dynamic Houthalen  9 - 14  (1-7)

DATUM 18-02-2011  22:00

DOELPUNTEN

VERSLAG Na onze mooie 8 - 2 overwinning tegen Dikke en Dunne Hoeilaart en een eervolle nederlaag 2 - 5 tegen Tweede Nationaler Eurosport Bocholt voor de Beker Van Limburg moesten wij ons opmaken voor de moeilijke uitwedstrijd tegen Boys Wavre. Een team dat al enkele jaren in Derde Nationale actief is, maar momenteel op de laatste plaats staat. Deze wedstrijd is zeker geen geschenk voor ons want een gewond dier kan soms zeer gevaarlijk uit de hoek komen. De tegenstander van vandaag heeft de punten hard nodig en pakte verassend de Drie punten bij ons in de heen ronde, moet wel toegeven dat het zowat onze slechtste wedstrijd van het seizoen was. Het was dus een beetje afwachten hoe wij vandaag voor de dag kwamen in Wavre zonder de geblesseerde Molemans Glenn en Cosemans Ingmar Geel geschorst. De wedstrijd begon met Twee gemotiveerde teams maar het was al vrij snel duidelijk dat wij de betere ploeg waren, zodoende dat wij al reeds na 1 minuut de score konden openen via Porco Sandro 0 - 1. Daarna viel de wedstrijd stil en was het wachten tot de Zesde minuut voor nieuw gevaar toen Claesen Cederic er 0 - 2 van maakte vanaf dan was het min of meer 1 richting verkeer naar het doel van Wavre met als resultaat dat wij konden uitlopen tot 0 - 6. Eerst de 0 - 3 via wederom Claesen Cederic, vervolgens Holtappels Tim met de 0 - 4 daarna Van Den Eynde Andreas 0 - 5 en even later wederom Holtappels Tim 0 - 6 net voor de rust kon de thuisclub de score milderen 1 - 6 maar ook wij konden nog 1 keer raak treffen voor de rust via Claesen Cederic 1 - 7.

Na de rust begon de thuisclub gefrustreerd en ruw aan de Tweede helft vooral toen wij net na de rust de 1 -8 via Claesen Cederic en de 1 - 9 via Van Den Eynde Andreas scoorden. Hierdoor was het voor ons moeilijk om nog deftig te voetballen met als resultaat nog wat tegen doelpunten 2 - 9 vervolgens de 2 - 10 door Jordens Tim daarna de 3 - 10 en de 4 - 10. Ook Holtappels Tim kon zijn hattrick scoren 4 - 11 en 4 - 12. Vervolgens kon de thuisclub de score milderen door Drie keer tegen te scoren 7 - 12 Dan wederom Holtappels Tim met zijn Vijfde van de avond 7 - 13, vervolgens de thuisclub met de 8 - 13 en in de laatste minuten kon ook Claesen Cederic zijn Vijfde van de avond maken 8 - 14 en in de slot seconde nog eens de thuisclub 9 - 14. Het was een doelpunten kermis, maar na de 1 - 9 namen wij wat gas terug mede door het nogal ruwe spel van de thuisclub waardoor wij een ongeziene eindstand van 9 - 14 konden bekomen in een wedstrijd die wij verdiend konden winnen.